ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν υπάρχει μέσον για να σταματήσουν τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ – Κλείνουν στο χωριό του Πρέσβη και της Μπακογιάννη

Δεν υπάρχει μέσον για να σταματήσουν τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ – Κλείνουν στο χωριό του Πρέσβη και της Μπακογιάννη

Δεν υπάρχει μέσον για να σταματήσουν τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ – Κλείνουν στο χωριό του Πρέσβη και της Μπακογιάννη

Κι όμως θα κλείσουν τα ΕΛΤΑ και στο χωριό του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό φέρεται να ειπώθηκε στον Πρόεδρο της Κοινότητας Παραβόλας στην επικοινωνία που είχε με αρμόδιους της κεντρικής διοίκησης των ΕΛΤΑ, όταν ο ίδιος τους ρώτησε σχετικά και με τα υπόλοιπα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που αναστέλλουν τη λειτουργία τους στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ αυτών και τα ΕΛΤΑ στην ορεινή Ναυπακτία, από όπου κατάγεται ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα George Tsunis.

Θα κλείσουν και τα ΕΛΤΑ στο χωριό της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά, ρώτησε ακόμα ο πρόεδρος της Παραβόλας Διονύσης Γιαννακάς, για να πάρει, όπως είπε, απάντηση καταφατική. Και κάπως έτσι καταλαβαίνει  λοιπόν κάνεις  πως δεν υπάρχει μέσον για να αποτραπεί κάποιο λουκέτο στα ΕΛΤΑ. Να που γινόμαστε Κράτος σοβαρό σιγά – σιγά… Μόνο για κάτι τέτοια βέβαια, όπως είναι το κλείσιμο υπηρεσιών. Το χέρι στο Ευαγγέλιο δεν μπορούμε φυσικά να το βάλουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Μετεκλογικές παρενέργειες των προεκλογικών διεργασιών στην παράταξη Λύρου

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ