ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΥεμένη: Έκρηξη σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία Νησιών Μάρσαλ – Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες ή σοβαρές ζημιές

Υεμένη: Έκρηξη σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία Νησιών Μάρσαλ – Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες ή σοβαρές ζημιές

Υεμένη: Έκρηξη σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία Νησιών Μάρσαλ – Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες ή σοβαρές ζημιές

Η εταιρεία Ambrey για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ανακοίνωσε πως ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία των Νησιών Μάρσαλ στοχοθετήθηκε ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 53 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του Άντεν της Υεμένης ενώ έπλεε προς νότο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή ζημιές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πλοίο κατευθυνόταν στην Ινδία προερχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέφερε έκρηξη σε απόσταση 50 μέτρων από τη δεξιά πλευρά του, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή ζημιές.

To πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ μεχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό μεταξύ των μελών του πληρώματος.

Νωρίτερα, η ναυτιλιακή εταιρεία Ambrey ανακοίνωσει ότι πλοίο γενικού φορτίου, νηοκτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, υπό σημαία Μπαρμπάντος, υπέστη μικρές υλικές ζημιές από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ενώ έπλεε 91 χιλιόμετρα της Χοντέιντα της Υεμένης.

Πηγή: ertnews.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ