ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ χώρα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε!

Η χώρα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε!

Η χώρα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε!

Η χώρα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε! Από τις τόσες εστίες αντίστασης που έχει ετούτη η παραδοσιακά αντιστασιακή χώρα υπάρχουν και μερικές που δεν τις βρίσκεις εύκολα αλλού. Για παράδειγμα, αντίσταση από εταιρείες που φτιάχνουν ταμειακές μηχανές και POS έχετε ξανακούσει; 

Κι όμως, στην όμορφη Ελλάδα, καθυστερούν, ως άλλοι… Τσεγκεβάρες το ηλεκτρονικό χρήμα οι ίδιοι που το εμπορεύονται!

Στη διασύνδεση των περίπου 500.000 ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με τα POS!
Ναι, καλά ακούσατε, δεν θέλουν να βγουν από τη βόλεψή τους, ούτε οι εταιρείες των POS και των ταμειακών μηχανών, που πρέπει να συντονιστούν για να επιταχυνθεί και ολοκληρωθεί έως τις 29 Φεβρουαρίου το έργο!

Καθυστερούν να αναβαθμίσουν τα λογισμικά τους και επί μήνες προτάσσουν το επιχείρημα ότι δεν είναι τεχνικά έτοιμοι και γενικότερα τηρούν έναν όχι και τόσο εποικοδομητικό ρόλο απέναντι σε ένα εγχείρημα κομβικό στη μάχη με τη φοροδιαφυγή.

Η κυβέρνηση βγάζει πολλή  δυσαρέσκεια που φάνηκε από το ευρύτερο κλίμα και τις προειδοποιήσεις για κυρώσεις και πρόστιμα από τον Κωστή Χατζηδάκη κατά τη χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους της αγοράς.
Οι πληροφορίες λένε ότι ην επόμενη μάλιστα εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή τροπολογία που θα προβλέπει σκληρές ποινές για όποιον δεν θα έχει αναβαθμίσει το λογισμικό του έως τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και εκπνέει η προθεσμία διασύνδεσης για τις επιχειρήσεις!

Πού αλλού να τα βρεις αυτά, όχι πείτε μας…

Εφημερίδα Συνείδηση

Κέρκυρα: Κλειστό το πορθμείο για τα ανοικτού τύπου πλοία λόγω ισχυρών ανέμων

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ