ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΧριστούγεννα 2023: Τι μέρα πέφτουν φέτος, οι αργίες

Χριστούγεννα 2023: Τι μέρα πέφτουν φέτος, οι αργίες

Χριστούγεννα 2023: Τι μέρα πέφτουν φέτος, οι αργίες

Όπως είναι γνωστό, δύο από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθόδοξης Εκκλησίας είναι αυτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Και οι δύο συμπεριλαμβάνονται στις επίσημες αργίες.

Μάλιστα το Πάσχα είναι κινητή γιορτή, κάτι που σημαίνει ότι κάθε χρόνο πέφτει σε διαφορετική ημερομηνία. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό δεν ισχύει για τα Χριστούγεννα, αφού δεν είναι κινητή εορτή, και πέφτουν κάθε χρόνο στις 25 Δεκεμβρίου. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για την ακριβή ημέρα που πέφτουν προκειμένου να κανονίσουν μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό

Ποια ημέρα πέφτουν φέτος τα Χριστούγεννα;

Φέτος, η 25η ημέρα του Δεκεμβρίου πέφτει ημέρα Δευτέρα. Επομένως, αυτό σημαίνει πως βγαίνει ένα τετραήμερο από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, καθώς και η δεύτερη μέρα Χριστουγέννων λογίζεται ως αργία.

Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα

Τέλος, για εκείνους αυτούς που μετρούν μέχρι και τα… δευτερόλεπτα για την ημέρα των Χριστουγέννων, η ιστοσελίδα roloi.net έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ρολόι που κυλά αντίστροφα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Σ’ αυτό καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο οι ημέρες, οι ώρες, τα λεπτά, αλλά και τα δευτερόλεπτα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12)

iefimerida.gr

Φοροδιαφυγή: Ιδιοκτήτες μπαρ και συνεργείων αυτοκινήτων δηλώνουν εισόδημα κάτω από €7.000 -Αποκαλυπτικά στοιχεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ