ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΞηρόμερο: Επιτυχημένη η προληπτική δράση του Δήμου για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας

Ξηρόμερο: Επιτυχημένη η προληπτική δράση του Δήμου για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας

Ξηρόμερο: Επιτυχημένη η προληπτική δράση του Δήμου για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία την Πέμπτη 4 Μαΐου, προληπτική δράση για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, τα σύγχρονα νοσήματα, οι χρόνιες ασθένειες, οι συννοσηρότητες στην κοινότητα αυξάνονται συνεχώς.

Επομένως η πρόληψη, η προαγωγή υγείας και η εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Δήμος αντιλαμβάνοντας αυτή την αναγκαιότητα, συνεχίζει να συνεργάζεται με επιστημονικούς φορείς, δομές υγείας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για αυτό το σκοπό.

“Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Στάθη Σκληρό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την συνεργασία και την προσφορά του στην πραγματοποίηση της δράσης και τους συγχαίρουμε για το έργο που επιτελούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τους πολίτες/δημότες μας για την προσέλευσή τους, η οποία αυτή την φορά ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση: την προαγωγή και την προάσπιση της κοινοτικής υγείας”.

 

Ξηρόμερο: Σκυλιά σκότωσαν 17 πρόβατα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ