ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΞηρόμερο: Εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Παπαδάτου (εικόνες)

Ξηρόμερο: Εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Παπαδάτου (εικόνες)

Ξηρόμερο: Εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Παπαδάτου (εικόνες)

Εργασίες συντήρησης και βαψίματος της περίφραξης της παιδικής χαράς Παπαδάτου, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ και ειδικότερα το συνεργείο Φυτειών.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα.

Ξηρόμερο: Εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Παπαδάτου (εικόνες) Αυτή την φορά στη Κοινότητα Παπαδάτου, όπου με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και βαψίματος της περίφραξης της παιδικής χαράς του χωριού.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

Ξηρόμερο: Εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Παπαδάτου (εικόνες)

Το Photopolis Agrinio Photo Festival τιμά την φωτογραφική ομάδα “art8”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ