ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΞηρόμερο: Ενημερωτική εκδήλωση στις Φυτείες για την δωρεά του μυελού των οστών

Ξηρόμερο: Ενημερωτική εκδήλωση στις Φυτείες για την δωρεά του μυελού των οστών

Ξηρόμερο: Ενημερωτική εκδήλωση στις Φυτείες  για την δωρεά του μυελού των οστών

Ο Δήμος Ξηρομέρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην Δημοτική Ενότητα Φυτειών, για την ευαισθητοποίηση δοτών για την δωρεά του μυελού των οστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στην Δημοτική Ενότητα Φυτειών, η εκδήλωση ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση δοτών για την δωρεά του μυελού των οστών, σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η εκδήλωση ήταν η τρίτη κατά σειρά που οργανώθηκε στο Δήμο μας, στο πλαίσιο της συνεργασία μας με το «ΟΡΑΜΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς πια αποτελούμε συνεργαζόμενο κέντρο με τον εν λόγω φορέα.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» κα Μαριάννα Καπότη, κατόπιν η κα Αλέκα Καραλή έκανε μία εισήγηση με θέμα την αξία του εθελοντισμού, ενώ ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, με μια εμπεριστατωμένη ομιλία ανέπτυξε τι είναι η μεταμόσχευση του μυελού των οστών και τους τρόπους που γίνεται.

Στην συνέχεια η κα Ιωάννα Βαρελά, παρουσίασε το έργο της Ελπίδας, καθώς και την σημασία που έχει για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, η δωρεά του μυελού των οστών.

Είμαστε περήφανοι για αυτήν την συνεργασία, καθώς και για την εθελοντική προσφορά που δείχνουν οι δημότες μας σε τόσο ευαίσθητα θέματα υγείας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.

Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό και ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με δράσεις, που έχουν στόχο την διαφύλαξη, την προάσπιση, την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας των συνδημοτών μας».

ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές αντιπροσώπων με μεγάλη συμμετοχή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ