ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΞηρόμερο: Αγροτικό έπεσε σε αρδευτική στέρνα στη Μπαμπίνη – Νεκρός 79χρονος οδηγός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ξηρόμερο: Αγροτικό έπεσε σε αρδευτική στέρνα στη Μπαμπίνη – Νεκρός 79χρονος οδηγός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ξηρόμερο: Αγροτικό έπεσε σε αρδευτική στέρνα στη Μπαμπίνη – Νεκρός 79χρονος οδηγός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νεότερη ενημέρωση: Δύτες της ΕΜΑΚ κατά την έρευνα εντόπισαν το αγροτικό αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα και μέσα σ αυτό εντόπισαν την σορό του. Η επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου ήταν ιδιαίτερη δύσκολη λόγω της μεγάλης ποσότητας του νερού και γι αυτό το αυτοκίνητο ανέσυρε εκσκαφέας.

Νεότερη ενημέρωση: Νεκρός είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 79χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Στο σημείο μόλις έφτασαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, για την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, του άτυχου ηλικιωμένου.

Πρώτη ενημέρωση: Στιγμές αγωνίας αυτή την ώρα στην περιοχή της Μπαμπίνης στο Ξηρόμερο, καθώς αγροτικό όχημα έπεσε μέσα σε αρδευτική στέρνα, κοντά στον επαρχιακό δρόμο Μπαμπίνης – Αετού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και 6η ΕΜΑΚ Πατρών, που αναζητούν τον 79χρονο οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει στη στέρνα. Πρόκειται για μια από τις στέρνες που χρησιμοποιούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Ξηρόμερο για να ποτίσουν τα ζώα τους ή και να αρδεύσουν τις καλλιέργειες τους.

xiromerοnews.gr

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr