ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMediaΞέσπασμα Λιάγκα γιατί 17 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας οι γονείς σούβλιζαν αρνί!

Ξέσπασμα Λιάγκα γιατί 17 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας οι γονείς σούβλιζαν αρνί!

Ξέσπασμα Λιάγκα γιατί 17 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας οι γονείς σούβλιζαν αρνί!

Ξέσπασμα Λιάγκα κατά του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη που σούβλιζαν αρνί λίγες μέρες μετά το θάνατο του 3,5 χρόνων παιδιού τους.

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα πεθαίνει και το Πρωινό έφερε στο «φως» σήμερα, 27/4, φωτογραφίες από το… σούβλισμα του αρνιού που έκαναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με φίλους του, 17 ημέρες μετά.

Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι σούβλιζε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει στα social media τις επίμαχες φωτογραφίες, τον περιέγραφε ως «τον τρελό ψήστη».

«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι» είπε με εμφανή εκνευρισμό ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε πως «έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: tlife.gr

Παναιτωλικός: Ποιοι παίκτες των υποδομών ανεβαίνουν επίπεδο με τη μεγάλη ομάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr