Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Καλλιάνος - "Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν" (video)

"Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά", είπε συγκεκριμένα ξεσπώντας. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Καλλιάνος - "Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν" (video)

Ψυχολογικό ράκος ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος κλαίγοντας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε περιγράφει την περιπέτεια-ζωής που βιώνει εκείνος και η οικογένειά του.

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο βίντεο αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του. Σε πολλά σημεία ξεσπά κλαίγοντας κατά δημόσιου νοσοκομείου και την αντιμετώπιση - περίθαλψη-νοσηλεία που ακολουθήθηκε στην ασθένεια του πατέρα του, στα 78 του χρόνια.

Οπως γράφει χαρακτηριστικά "σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά".

"Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που πάσχει από πολλά προβλήματα έχει και ζάχαρο κάνει αιμμοκάθαρση και έχει διαβητικό πόδι. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του.

Στη Βούλα του φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά έπρεπε να πάει σε άλλο νοσοκομείο - (δεν θα το πω αυτή την ώρα, θα το πω σε λίγες ημέρες) όπως είπε ο μετεωρολόγος περιγράφοντας στη συνέχεια την αγωνία και τον γολγοθά της οικογένειάς του τις ημέρες της νοσηλείας.

Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το δημόσιο νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, συνέχισε ο Γιάννης Καλλιάνος τονίζοντας πως οι γιατροί διαβεβαίωναν πως ο πατέρας του ήταν καλά.

"Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά", είπε συγκεκριμένα ξεσπώντας. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ, συνέχισε.

"Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ" είπε κλαίγοντας σημειώνοντας πως σήμερα ο πατέρας του έπαθε έντονο αποκορεσμό και ανακοπή ενώ "πήγαινε πάρα πολύ καλά γι αυτούς", τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στην εντατική.

Εύχομαι να τα καταφέρει ο πατέρας μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο πια και ο Θεός να βοηθήσει. Προσευχηθείτε αν θέλετε, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, τους παρακαλάγαμε να τον βάλουν σε μια μονάδα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Πώς θα άντεχε ο πατέρας μου. Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το ελληνικό νοσοκομείο. Και μόλις πήρα το γιατρό και του είπα "αυτό ήταν πως ηταν καλά ο πατέρας μου και υπογράφατε όλοι" μου είπε "δεν σας είπα εγώ τέτοιο πράγμα"".

"Δεν πειράζει" συνέχισε ο Γιάννης Καλλιάνος "ας γίνει καλά ο πατέρας μου και θα δουν τι θα πάθουν αυτοί οι άνθρωποι..."

"Στη χώρα αυτή όλοι οι άρρωστοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο με τον τρόπο που τους αξίζει, δεν τους αξίζει ένα τετοιο τέλος και μια τέτοια κατάσταση. Προσευχηθείτε παρακαλώ", κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

thetoc.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ρίο και Πάτρα λόγω της Φλόγας

Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Αντιρρίου στο τοπικό οδικό δίκτυο και το πορθμείο. Αναμενόμενη διάρκεια του αποκλεισμού είναι η 1 ώρα