Ξεσπά ο Βασίλης Παϊτέρης: “Ο γύφτος είναι ο σιδεράς που είναι βρώμικος από τη δουλειά του”

Ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση για την λέξη «γύφτος» στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή…

paiteris80

Ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση για την λέξη «γύφτος» στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή μια ιστορία που δημοσίευσε ο Μάνος Ιωάννου στα social media. Σε αυτήν, ο νεαρός ηθοποιός ανέβασε μια εικόνα με τον Μιχάλη Ρέππα και το σχόλιο πως «εγώ κάνω τον γύφτο και αυτός γελάει».

Έτσι, ο Βασίλης Παϊτέρης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει. Δεν είναι κακό να γελάσει κάποιος επειδή τον είπε γύφτο. Ο γύφτος είναι μια λέξη, η οποία κατ΄αρχάς δεν είναι φυλή. Είναι ο σιδεράς που η δουλειά του είναι έτσι που είναι βρώμικος».

«Από την άλλη μεριά αν το πούμε σαν να κορόιδεψε ορισμένους ανθρώπους, τους Ρομά, η λέξη γύφτος είπαμε πως είναι ο σιδεράς. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν μένουν σε άθλια κατάσταση χωρίς φως, χωρίς νερό, δεν πλένονται και είναι βρώμικοι. Από εκεί βγήκε και η φράση «αυτός είναι γύφτος» άρα αυτός είναι σιδεράς».

«Τώρα όσον αφορά πως ο άλλος γέλασε ή το πήρε κοροϊδευτικά, ο καθένας λέει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε, μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Βασίλης Παϊτέρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Πηγή: zappit.gr