Ξεσπά ο Χρήστος Φωτίδης κατά του ΣΚΑΪ για τους Πανθέους: “Είναι αδικία, εγώ πληρώνομαι με το επεισόδιο”

“Από 170 επεισόδια που είχαμε συμφωνήσει πήγαμε στα 110. Με αυτό που έγινε με τον Ατζούν μας πήγαν Σαββατοκύριακο για το Survivor”. Δηλώσεις στην κάμερα…

fotidis

“Από 170 επεισόδια που είχαμε συμφωνήσει πήγαμε στα 110. Με αυτό που έγινε με τον Ατζούν μας πήγαν Σαββατοκύριακο για το Survivor”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Χρήστος Φωτίδης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά στη ρεπόρτερ Μένια Κούκου με αφορμή τη μετακίνηση της σειράς «Οι Πανθέοι» από την prime time ζώνη της Πέμπτης στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, καθόσον το Survivor κερδίζει μία ακόμη ημέρα προβολής μέσα στην εβδομάδα.

«Από παντού ακούω «τι ωραία σειρά», «πραγματική ποιότητα» και τα λοιπά. Είναι αδικία για αυτό το έργο που τόσα έχει να δώσει και για τους τόσο σημαντικούς συντελεστές», αναφέρει ο Χρήστος Φωτίδης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Με αυτό που έγινε με τον Ατζούν μας πήγαν Σαββατοκύριακο για το Survivor. Το Σάββατο ο κόσμος βγαίνει, την Κυριακή βλέπουμε αθλητικά και τα λοιπά», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Από 170 επεισόδια που είχαμε συμφωνήσει πήγαμε στα 110. Και βέβαια εγώ δεν έχω συμμετοχή σε όλα τα επεισόδια, πληρώνομαι με το επεισόδιο», σημειώνει στις δηλώσεις του για τους «Πανθέους» ο Χρήστος Φωτίδης.

«Να το θυμηθείτε ότι οι Πανθέοι θα ξαναπαιχτεί σε άλλη βερσιόν. Το πιστεύω ότι θα ξαναπαιχτεί κάπου η συγκεκριμένη σειρά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Χρήστος Φωτίδης.

Πηγή: zappit.gr