ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΞεσπά ο Ανδρέας Γεωργίου για τις δηλώσεις του ποδιού: “Έχω ζήσει πολλές φορές να αλλάζουν οι έννοιες τους”

Ξεσπά ο Ανδρέας Γεωργίου για τις δηλώσεις του ποδιού: “Έχω ζήσει πολλές φορές να αλλάζουν οι έννοιες τους”

Ξεσπά ο Ανδρέας Γεωργίου για τις δηλώσεις του ποδιού: “Έχω ζήσει πολλές φορές να αλλάζουν οι έννοιες τους”

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τηλεοπτικά ο Ανδρέας Γεωργίου και όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν έξω από το στούντιο προκειμένου να πάρουν δηλώσεις του. Έτσι, μέσα από το αυτοκίνητο του, ο δημιουργός των επιτυχημένων σειρών του MEGA κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όσο και τα σχόλια που δέχεται η νέα του σειρά, Famagusta.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε πως «δεν έχω κάτι να πω για τον Γιώργο (σ.σ. Αγγελόπουλο). Καμιά φορά στις δηλώσεις αυτές, του ποδιού, ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας αλλά το έχω ζήσει πολλές φορές, αλλάζουν οι έννοιες τους. Με τον Γιώργο λοιπόν, επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να ειπωθεί, αγαπιόμαστε πολύ και είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία που ολοκληρώθηκε τώρα».

«Η συνεργασία ολοκληρώνεται με την σεζόν αυτή στη Γη της Ελιάς και ολοκληρώνεται ο ρόλος του. Ήταν να λήξει και δεν λήγει πρόωρα. Αυτή ήταν η συμφωνία από την αρχή. Τώρα όμως τον βολεύει γιατί έρχεται και το παιδάκι του οπότε θα είναι κοντά στη Δήμητρα. Το περιμένουμε όλοι, είμαστε μια οικογένεια κάτω και αυτό θα είναι το χαρούμενο γεγονός του μήνα».

Όσον αφορά επίσης τα όποια αρνητικά σχόλια έχουν ειπωθεί για τη νέα του σειρά, Famagusta, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής. «Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη ου, δημοκρατία έχουμε. Θα ήθελα πάρα πολύ να συναντήσω την Άννα Μαραγκού και να τα πούμε παρέα όλα με έναν καφέ. Θα ήμουν πολύ αφελής άμα δεν περίμενα σχόλια για αυτή τη σειρά. Οπότε, όχι, δεν είμαι στεναχωρημένος γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε με απόλυτο σεβασμό. Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ