ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΞεσηκώθηκαν οι Ρομά σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό για την δολοφονία του 18χρονου στην Μεσσηνία

Ξεσηκώθηκαν οι Ρομά σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό για την δολοφονία του 18χρονου στην Μεσσηνία

Ξεσηκώθηκαν οι Ρομά σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό για την δολοφονία του 18χρονου στην Μεσσηνία

Κλειστή είναι η είσοδος της πόλης του Μεσολογγίου στο ύψος του Νοσοκομείου. Ρομά έχουν ανάψει φωτιές στην μέση και δρόμου και πραγματοποιούν κατάληψη, με αποτέλεσμα η αστυνομία Μεσολογγίου να έχει διακόψει την είσοδο στην πόλη από την διασταύρωση Ναυπάκτου, όπως και από την πύλη προς το νοσοκομείο.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Αιτωλικό όπου οι Ρομά έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία στα γεφύρια διαμαρτυρόμενοι και αυτοί για τη δολοφονία 18χρονου, στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας. Η Πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται με οχήματα στα σημεία μήπως χρειαστεί να επέμβουν.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταλήψεις δρόμων είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα και  στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.

onairnews.gr

Αγρίνιο: Ξεσηκώθηκαν οι Ρομά για τον φόνο του 18χρονου στη Μεσσηνία – Έκλεισαν την Ε.Ο. στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO + ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr