ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΞενύχτης φοιτητής στην κάμερα: «Εμείς η γενιά του 2004 είμαστε καταπονημένοι»!

Ξενύχτης φοιτητής στην κάμερα: «Εμείς η γενιά του 2004 είμαστε καταπονημένοι»!

Ξενύχτης φοιτητής στην κάμερα: «Εμείς η γενιά του 2004 είμαστε καταπονημένοι»!

“Ειδικά εμείς η γενιά του 2004 που δίναμε φέτος πανελλήνιες, είμαστε καταπονημένοι λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει ακόμα να ζήσουμε τις στιγμές που έπρεπε, και επειδή πλέον τα μέτρα μας αφήνουν και μας δίνουν την δυνατότητα να βγούμε και να διασκεδάσουμε, το πράττουμε ανάλογα”.

Γεμάτα ήταν τα λαδάδικα της Θεσσαλονίκης και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, όπως φάνηκε και στο ρεπορτάζ του Open, όπου ο δημοσιογράφος βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με νέους ανθρώπους οι οποίοι διασκέδαζαν. Οι νεαροί διασκέδαζαν μέχρι πρωίας και μάλιστα τόνισαν πως δυο χρόνια λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαν να κάνουν όσα ήθελαν και τώρα περνάνε καλά.

Μια νεαρή τόνισε πως είναι πρώτο έτος και πως βρίσκεται δυο μήνες στην Θεσσαλονίκη, ενώ ένας άλλος φοιτητής, επίσης πρωτοετής ανέφερε στον δημοσιογράφο: «Ελάτε στην Θεσσαλονίκη να δείτε γλέντι, κάνουμε διαφήμιση της νυχτερινής ζωής. Από εδώ είμαστε, φοιτητές πλέον, φοιτητές ζούμε ένα άλλο μοντέλο ζωής, προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να διασκεδάσουμε. Ειδικά εμείς η γενιά του 2004 που δίναμε φέτος πανελλήνιες, είμαστε καταπονημένοι λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει ακόμα να ζήσουμε τις στιγμές που έπρεπε, και επειδή πλέον τα μέτρα μας αφήνουν και μας δίνουν την δυνατότητα να βγούμε και να διασκεδάσουμε, το πράττουμε ανάλογα».

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευλαμπία Ρέβη, αφού τελείωσε η σύνδεση είπε στους συνεργάτες της «Βάλτε πάλι Μητροπάνο, μέχρι να πάμε στο τραπέζι» και θυμήθηκε όταν εκείνη πήγαινε στα λαδάδικα καθώς η φίλη της σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

 

 

 

Αγρίνιο: Συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε με γκλομπ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ