ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΞεκινούν οι δραστηριότητες της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών “Παναγία η Παραμυθία”

Ξεκινούν οι δραστηριότητες της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών “Παναγία η Παραμυθία”

Ξεκινούν οι δραστηριότητες της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών “Παναγία η Παραμυθία”

Με σκοπό την αντιμετώπιση συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν τη γυναίκα, την ενδυνάμωση του ρόλου της στο πνευματικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας, την ανάπτυξη νέων μορφών εθελοντικής δράσης και την πνευματική, ψυχική και κοινωνική στήριξη και προστασία της γυναίκας και της οικογένειας λειτουργεί στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας η Διακονία Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία».

Η πρώτη συνάντηση για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00’ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των δραστηριοτήτων και στη συνέχεια θα μιλήσει με θέμα: «παρακαλεῖτε ἀλλήλους και οἰκοδομεῖτε εἷς τον ἕνα, καθως και ποιεῖτε … νουθετεῖτε τους ἀτάκτους, παραμυθεῖσθε τους ὀλιγοψύχους…» (Α’ Θεσ. 5, 11, 14).

Καλούνται τα μέλη της Διακονίας και όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να συμβάλουν στις δράσεις και το έργο του ποιμαντικού αυτού τομέα της τοπικής μας Εκκλησίας που αφορά την γυναίκα και την οικογένεια.

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ