ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΞεκινούν οι διαπραγματεύσεις

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού στις προπονήσεις θα εντατικοποιηθούν και οι συζητήσεις τους με την ΠΑΕ σχετικά με την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε για περίπου ένα μήνα ακόμα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις. Οι συζητήσεις με ορισμένους παίκτες, ή τους μάνατζερ που τους εκπροσωπούν, έχουν ήδη αρχίσει και η κατάληξή τους θα επηρεάσει την τακτική που θα επικρατήσει από την πλευρά του Παναιτωλικού στις διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους.
Ο Κούσας ήδη ανανέωσε και σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος θα είναι ο τερματοφύλακας Ράφαελ. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει στον οικονομικό τομέα για έναν ακόμα χρόνο. Να υπενθυμιστεί ότι ο Βραζιλιάνος πέρσι δεν θέλησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο προσδοκώντας για φέτος μία καλύτερη πρόταση σε οικονομικά ανταλλάγματα, ή σε επίπεδο ομάδας και πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη προς το παρόν και αυτό ήταν το ατού για τον Παναιτωλικό που φέτος ανέβασε την προσφορά του στον παίκτη.
Όλα δείχνουν ότι και ο Πόι θα παραμείνει παρότι δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του. Ο Χάβος τον πιστεύει πολύ, αλλά και η ΠΑΕ με συνέπεια να μην υπάρχει αυτή την ώρα ενδεχόμενο να του ζητήσουν λύση του συμβολαίου. Κατά τα άλλα ο Μελισσάς, αν και δεν σκέφτεται να αφήσει ακόμα την ενεργό δράση,  παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής για το δίπλωμα UEFA C. Δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων για  το Γοδόι, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να διασταυρωθεί ως είδηση.
Επίσης αναφέρεται σε αρκετά δημοσιεύματα ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Πετρόπουλο, επιθετικό του Απόλλωνα, που δεν πρόκειται να μείονει να αγωνιστεί στην Football League. Όμως μάλλον προτάθηκε ο παίκτης παρά κινήθηκε ο Παναιτωλικός. Άλλωστε για ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής και ειδικά της επίθεσης οι κυανοκίτρινοι θα εξαντλήσουν πολλές πιθανότητες στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τους αφήνει αδιάφορους ο Πετρόπουλος.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr