ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΞεκίνησε η πανευρωπαϊκή γιορτή Erasmus Days 2019 στη Δυτική Ελλάδα

Ξεκίνησε η πανευρωπαϊκή γιορτή Erasmus Days 2019 στη Δυτική Ελλάδα

Ξεκίνησε η πανευρωπαϊκή γιορτή Erasmus Days 2019 στη Δυτική Ελλάδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εορτασμού των ημερών Erasmus+ (Erasmus Days 2019), στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου διοργάνωσε τη καινοτόμα δράση «How Erasmus+ Changed My School»- «Πώς το Erasmus+ άλλαξε το σχολείο μου». Πρόκειται για μία «Πρόκληση 45 Δευτερολέπτων» «45 minutes video creation challenge» στην οποία κλήθηκαν οι σχολικές μονάδες να επικοινωνήσουν στην ευρύτερη ευρωπαϊκή κοινότητα τους τρόπους με τους οποίους άλλαξε το σχολείο τους μέσω της εμπλοκής του στο πρόγραμμα Erasmus+, δημιουργώντας ένα βίντεο μέγιστης διάρκειας 45 δευτερολέπτων. Η δράση είχε την υποστήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στο οποίο έχουν αναρτηθεί οι βίντεο-δημιουργίες των σχολικών μονάδων.

Αντίστοιχα, πλήθος ανεξάρτητων εκδηλώσεων προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια του τριημέρου 10-12 Οκτωβρίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από ωφελούμενους του προγράμματος αλλά και σε όλη την Ευρώπη, που έχουν ως στόχο την προβολή των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον φετινό εορτασμό Erasmus Days 2019 έχουν ήδη προγραμματιστεί 3678 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Παρακολουθήστε τα βίντεο- Watch the Videos  που ακολουθούν και ψηφίστε online Vote online αυτό που σας άρεσε περισσότερο για να αναδείξετε αυτούς που θα βραβευτούν σε κεντρική εκδήλωση Erasmus της ΠΔΕΔΕ στα τέλη Νοεμβρίου. Η ψηφοφορία λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2019. Όλα τα βίντεο και η ηλεκτρονική ψηφοφορία υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://pdede.sch.gr/2019/10/10/i-paneyropaiki-giorti-toy-erasmus-archise-kai-sti-dytiki-ellada-erasmus-days-2019/

Μεσολόγγι: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα επειδή τους αντιλήφθηκε να κλέβουν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr