ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΞεκίνησαν περιοδείες ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σταμάτης

Ξεκίνησαν περιοδείες ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σταμάτης

Ξεκίνησαν περιοδείες ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σταμάτης

Ξεκίνησαν περιοδείες ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σταμάτης

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τα ψηφοδέλτιά της ωστόσο, ο Γιώργος Σταμάτης, ο γιος του τέως νομάρχη και πρώην βουλευτή του κόμματος (και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για ένα μικρό φεγγάρι) Δημήτρη Σταμάτη, έχει ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες. Και τις επικοινωνεί αναλογώς μέσω των social media.

Η υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται να έχει «κλειδώσει» και έτσι ο εγγονός του αειμνήστου Γεωργίου Σταμάτη, υπουργού στις πρώτες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, από τις αρχές της νέας χρονιάς βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία κάνοντας πολιτικές επαφές και περιοδείες. Μετά του πατρός του φυσικά, καθώς η εμπειρία του θα είναι πολύτιμος οδηγός στα πρώτα του πολιτικά βήματα.

Εξάλλου ο Δ. Σταμάτης διατηρεί το θύμο της «σχολής Σταμάτη» από την περίοδο που διατέλεσε νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας καταφέρνοντας τότε να «φτιάξει» αρκετά νέα πολιτικά στελέχη.  Πολιτικό τέκνο του Δ. Σταμάτη εξάλλου θεωρείται ακόμη και ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο Γ. Σταμάτης δεν είναι ο μόνος, από τα φερόμενα ως νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, που έχει ξεκινήσει τις περιοδείες χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητά του. Η Ναυπάκτια, Χριστίνα Φούντζουλα, πολιτεύτρια με το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη παλιότερα, κάνει περιοδείες εδώ και κάποιους μήνες.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν άλλαξε τίποτε μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ