ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΞεκαθαρίζει στον «άσο»

Ξεκαθαρίζει στον «άσο»

Η θετική απάντηση του Μανώλη Στεφανάκου και η εκτός απροόπτου νέα υπογραφή του στον Παναιτωλικό, δίνει το πρώτο μέρος του παζλ στη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πηγές από τον Παναιτωλικό ο υψηλόσωμος πορτιέρο δέχθηκε την πρόταση των κυανοκίτρινων και οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε νέο διετές συμβόλαιο.
Αντίθετα ο Ράφελ δεν έχει απαντήσει ακόμα και παρά τις θετικές προβλέψεις από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος ακόμα. Η πρώτη προσφορά ήταν μειωμένη σε σχέση με πέρσι και απορίφθηκε αμέσως από τον Βραζιλιάνο. Η βελτιωμένη πρόταση, που ισχύει μέχρι τώρα, κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα αλλά και πάλι ο Ράφαελ δεν… ενθουσιάστηκε διότι βάσει προσφοράς περίμενε καλύτερη. Ζήτησε χρόνο με προφανή σκοπό να ψάξει κάτι πιο συμφέρον γι’ αυτόν και οι ενδείξεις που έχουν στο Emileon (κυρίως από το μάνατζέρ του)  είναι πως δεν το βρήκε και είναι δύσκολο να το βρει, γι’ αυτό άλλωστε η πεποίθηση πως θα συνεχίσει στο Αγρίνιο. Πάντως τέλος Μαΐου εκπνέει η προθεσμία κι αν ο Ράφαελ δεν έχει απαντήσει, ή θα του ζητηθεί από τον Παναιτωλικό να το κάνει, ή θα προχωρήσει σε αναζήτηση λύσεων λαμβάνοντας ως αρνητική την απάντηση του Λατινοαμερικάνου.

Η περίπτωση του Τακίδη μπήκε εξ αρχής σε άλλη βάση. Ως τρίτος τερματοφύλακας δεν  διαδραματίζει σημαντικό ρόλο αγωνιστικά, αλλά έχει εκτιμηθεί η σοβαρή παρουσία του και ο χαρακτήρας του. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θεωρείται παρελθόν και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλαισιώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων. Μια  ανανέωση με τον Ράφαελ συνηγορεί θετικά για τον Τακίδη, ο οποίος παράλληλα εξαρτάται από την δυνατότητα του Παναιτωλικού να βρει κάποιον πιο εξελίξιμο απ’ αυτόν, αλλά κοντά στο δικό του κασέ. Έτσι η ΠΑΕ έχει το χρόνο με το μέρος της κι αν ο Τακίδης δεν περιμένει όσο χρειαστεί θεωρείται εύκολη η αντικάτάστασή του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr