ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟ Χαρούλης θυμήθηκε μια χειραψία που… υπέφερε στο Αγρίνιο!

Ο Χαρούλης θυμήθηκε μια χειραψία που… υπέφερε στο Αγρίνιο!

Ο Χαρούλης θυμήθηκε μια χειραψία που… υπέφερε στο Αγρίνιο!

Μεγάλο κέφι και πολύς ο κόσμος στο χθεσινό Lake Party, με τον Γιάννη Χαρούλη να τα δίνει όλα και να κρατάει το σετ κάπου μιάμιση ώρα πάνω από το προβλεπόμενο.

Όμως ο Χαρούλης δεν είχε μόνο…μουσική όρεξη, είχε και όρεξη για να θυμηθεί το παρελθόν του στο Αγρίνιο! Έτσι θυμήθηκε μια ιστορία σε γνωστό μαγαζί με live στο Αγρίνιο, όπου είχε παίξει πριν από καμιά δεκαετία, όπου είχε μια “τραυματική” εμπειρία.

Αφού, λοιπόν, εξέφρασε την χαρά του που τελείωσε ο κορωνοϊός (σ.σ. σιγά μην τελείωσε) και μπορεί να βρίσκεται ξανά με το κοινό που τον

στηρίζει τόσο καιρό, ζήτησε κάποιον από το κοινό που βρισκόταν εκείνη την βραδιά πριν δέκα περίπου χρόνια στο Αγρίνιο, στην συναυλία του.

Ένα χέρι που σηκώθηκε ήταν πολύ… νεαρό με αποτέλεσμα ο Χαρούλης να του πει “άντε εσύ ρε, είσαι μικρός, που να ήσουν τότε στην συναυλία;”.

Οπότε, αποφάσισε να πει την ιστορία μόνος του: θυμήθηκε ότι είχε έρθει να τον βρει ένας θαυμαστής του μετά την βραδιά και να του εκφράσει τον θαυμασμό του. Μόνο που ο θαυμαστής του ήταν ένας γίγαντας(“ή έτσι μου φάνηκε εμένα εκείνη την βραδιά”, είπε) που του έσφιξε το χέρι και τον ταρακουνούσε σε μια.. μαρτυρική χειραψία ενώ του έλεγε πόσο πολύ εκτιμά την μουσική του!

“Με δυσκολία άντεξα, παιδιά, ταρακουνιόμουν ολόκληρος και είπα αμάν, πότε να τελειώσει η χειραψία! Δεν μπορεί, οικοδόμος πρέπει να ήταν!”, θυμήθηκε με… πόνο ο Γιάννης Χαρούλης.

Με άλλα λόγια, σημάδια από… οικοδομή του είχαμε αφήσει τόσα χρόνια του Χαρούλη κι ευτυχώς χθες τον αποζημιώσαμε με μια πολύ ζωντανή παρουσία του κοινού.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παρτίδα μελιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ