ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΞανά στο Θέρμο τελευταίο έφτασε το… ασθενοφόρο

Ξανά στο Θέρμο τελευταίο έφτασε το… ασθενοφόρο

Ξανά στο Θέρμο τελευταίο έφτασε το… ασθενοφόρο

Ξανά στο Θέρμο τελευταίο έφτασε το… ασθενοφόρο

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο Θέρμο.

Για άλλη μία φορά ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και το τελευταίο που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος ήταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε την Κυριακή, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ποδηλάτη, που δυστυχώς ο θάνατος του σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που υπάρχει ήταν ακαριαίος, αλλά σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τους αρμόδιους.

Το ζήτημα είναι ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε και άλλη περίπτωση, πάλι τροχαίου ατυχήματος που μάλιστα σημειώθηκε κοντά στην κεντρική πλατεία του Θέρμου όπου και πάλι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας, που απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Η περιοχή έχει αντιμετωπίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ζήτημα και με τα οχήματα των ασθενοφόρων, αλλά και με την στελέχωση τους σε πληρώματα.

Το ζήτημα είναι όμως ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να διαιωνίζεται καθώς έχουμε να κάνουμε με μία ευρύτερη περιοχή, που έχει τα χαρακτηριστικά της ορεινότητας και η χρονοαπόσταση ακόμα κι αν μιλάμε πολλές φορές για αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων δεν είναι πάντοτε μικρές.

Όταν χρειάζεται λοιπόν να φύγει ασθενοφόρο από το Αγρίνιο τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Θ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr