ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈχουν άλλο ωράριο, αλλά αναρτούν και του προσωρινού Εμπορικού Συλλόγου!

Έχουν άλλο ωράριο, αλλά αναρτούν και του προσωρινού Εμπορικού Συλλόγου!

Έχουν άλλο ωράριο, αλλά αναρτούν και του προσωρινού Εμπορικού Συλλόγου!

Έχουν άλλο ωράριο, αλλά αναρτούν και του προσωρινού Εμπορικού Συλλόγου! Αυτή η αγορά του Αγρινίου είναι κάτι το…ιδεατό τελικά. Όλα τα έχει δει ο τοπικός καταναλωτής με τα ωράρια, τους μήνες με τα Σαββατοκύριακα κλπ.

Αυτό που δεν έχουν προσέξει πολλοί είναι μια ιδιαιτερότητα που μάλλον δεν έχει αντιστοίχηση σε πανελλήνιο επίπεδο! Υπάρχουν καταστήματα και μάλιστα μεγάλων εταιριών, όπως τηλεπικοινωνιακοί γίγαντες αλλά και ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα, σέρβις κλπ, με τεράστιο μερίδιο στην αγορά που έχουν αναρτημένο το πρόγραμμα με τα κλειστά Σάββατα και το “8.30-14.00/17.30-21.00” αλλά τα ίδια δεν έχουν το ίδιο ωράριο! Έχουν δικό τους!

Τουλάχιστον ένας τηλεπικοινωνιακός γίγαντας είναι όντως κλειστός το Σάββατο αλλά δεν ανοίγει παρά στις 9.00 το πρωί, ενώ το απόγευμα έχει μισή ώρα περισσότερη στο κλείσιμο. Και υπάρχει και μεγάλη αλυσίδα στο Αγρίνιο που είναι ανοιχτή το Σάββατο και άλλες ώρες τις καθημερινές από αυτές που λέει ο Ε.Σ.Α.

Περιέργως, όμως, έχουν και οι δύο την γνωστή πρασινωπή αφίσα απ’ έξω!

Και το εύλογο ερώτημα είναι ποιος ο λόγος που συμβαίνει αυτό. Γιατί νιώθουν την ανάγκη να διαφημίσουν το ωράριο του “κλεισίματος” ενώ δεν το ακολουθούν; Από…νομιμοφροσύνη;

Από διάθεση των κεντρικών αφεντικών να δείξουν ότι ακολοθούν όσα λέει ο τοπικός συνδικαλισμός;

Από…ιδεολογία; Ποιος να ξέρει σε τούτη την πολύ ενδιαφέρουσα πόλη που λέγεται Αγρίνιο…

Εφημερίδα Συνείδηση

Παρνασσός: Πήγε για τσάι και έπεσε στο γκρεμό- Νεκρός 76χρονος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ