ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Και στο Βύρωνα δήμαρχος με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία – Ο δικηγόρος Αλέξης Σωτηρόπουλος τα κατάφερε!

Και στο Βύρωνα δήμαρχος με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία – Ο δικηγόρος Αλέξης Σωτηρόπουλος τα κατάφερε!

Και στο Βύρωνα δήμαρχος με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία – Ο δικηγόρος Αλέξης Σωτηρόπουλος τα κατάφερε!

Ο Λάμπρος Σκλαβούνος στο Αιγάλεω και ο Μιχάλης Σελέκος στο Χαϊδάρι δεν είναι οι μόνοι με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία που κατάφεραν να εκλεγούν ή να επανεκλεγούν δήμαρχοι σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μπορεί να μεγάλωσε στο Βύρωνα όμως έλκει την καταγωγή του από τον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας ο νέος δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα. που κατάφερε με επιμονή και επιμονή να αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Η μακρά ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεχωρίζει στο βιογραφικό του.

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σωτηρόπουλος μετά τη νίκη του:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σ` όλες τις Βυρωνιώτισσες και τους Βυρωνιώτες για την τιμή που μου έκαναν να με αναδείξουν ως νέο Δήμαρχο Βύρωνα !!!
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες της παράταξής μας, τους φίλους και συνεργάτες μου σ` όλη αυτή τη μακρά αυτοδιοικητική πορεία στην πόλη μας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να παλέψω για ένα καλύτερο Βύρωνα, για μία πόλη που θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς !!!
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους υποψηφίους και ψηφοφόρους των άλλων παρατάξεων για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι, όπως έχω διακηρύξει από την πρώτη στιγμή, θα είμαι δήμαρχος για όλους !!! Χωρίς περιχαρακώσεις, διαιρέσεις και αποκλεισμούς !!!
Γνωρίζω πως αναλαμβάνω ένα δύσκολο έργο !!! Από 1-1-2024 ξεκινά η υλοποίηση του σχεδίου μας για έναν καλύτερο Βύρωνα !!! Και σ` αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς !!!
Σας υπόσχομαι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των ελπίδων και να παραδώσω μία καλύτερη πόλη !!!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για τον Βύρωνα που ονειρευόμαστε και μας αξίζει !!!”.

 

Διαβάστε τι έγραψε το vironas.gr για την εκλογή του: 

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο Αλέξης Σωτηρόπουλος αναδείχθηκε νικητής στον Δήμο Βύρωνα. Η εκλογική του νίκη είναι εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής και να λάβει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (59,15%).

Το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας “Δήμαρχος για όλους μας” μπόρεσε να το κάνει πράξη και να προσελκύσει πολίτες από διάφορες πολιτικές και κοινωνικές ομάδες. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο κ. Σωτηρόπουλος απέσπασε τη στήριξη πολλών διαφορετικών προσώπων από την τοπική πολιτική σκηνή. Η στήριξη του πρώην δημάρχου του Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Έξυπνος Βύρωνας”, Βασίλη Μουντοκαλάκη και Πόπης Αλιφράγκη, καθώς και της πρώην δημοτικής συμβούλου Βασιλικής Σάρολα, αποτέλεσε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη της νίκης.

Με την εκλογική νίκη του Αλέξη Σωτηρόπουλου αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τον Δήμο Βύρωνα και τους κατοίκους του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ