Βρούτσης: Θα μπουν ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα – Απαραίτητη η Αστυνομία στο γήπεδο

«Η καρδιά μας είναι κοντά στον αστυνομικό και στην οικογένειά του. Στόχος μας αν αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για την εξιχνίαση της υπόθεσης», είπε…

deltio-18_2023-12-12_17.57.36_frame_44605

«Η καρδιά μας είναι κοντά στον αστυνομικό και στην οικογένειά του. Στόχος μας αν αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για την εξιχνίαση της υπόθεσης», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Αναφορικά με τη λίστα με τα 200 άτομα που εμπλέκονται σε σειρά υποθέσεων είπε ότι πρόκειται για άτομα με έντονη παραβατική συμπεριφορά και παραβατική ποινική συμπεριφορά.

Τοξικά δημοσιεύματα κι εμπρηστικές δηλώσεις παρακινούν την οπαδική βία, τόνισε ακόμα ο κ. Βρούτσης.

Έχουμε το πιο αυστηρό πλαίσιο κατά παραβατικών συμπεριφορών στον αθλητισμό, ανέφερε και ξεκαθάρισε ότι θα μπουν ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα, με τρόπο που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν.

Ιστορικά η βία ήταν μέσα στα γήπεδα, είπε ακόμα. «Η εικόνα μέσα στα γήπεδα έχει βελτιωθεί αλλά έχουμε βίαιες ενέργειες εκτός». Καθένας που θα μπαίνει στο γήπεδο θα περνά απο «ακτινογραφία», είπε και ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Πηγή: ertnews.gr