ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΒρετανία: Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Βρετανία: Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Βρετανία: Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του παλατιού που έκανε γνωστό ότι ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου πάσχει από καρκίνο, κυκλοφόρησε φωτογραφία που δείχνει τον Κάρολο με τη σύζυγό του Καμίλα να φεύγουν από τη βασιλική τους κατοικία στο Λονδίνο, το Κλάρενς Χάουζ .

Στις φωτογραφίες, είναι εμφανής η συναισθηματική φόρτιση του Καρόλου ύστερα από την είδηση που έχει ταρακουνήσει τη Βρετανία, με τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο να επιδίδονται στη σύνταξη σειράς δημοσιευμάτων για την υγεία του μονάρχη.

Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγο μετά τις 15:30 έξω από το Κλάρενς Χάουζ. Όπως γράφει το BBC, στη συνέχεια το βρετανικό βασιλικό ζεύγος αναχώρησε με ελικόπτερο για το Σάντριγχαμ, που βρίσκεται στην κομητεία της ανατολικής Αγγλίας, το Νόρφολκ. Οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας λίγη ώρα αφότου ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον καρκίνο

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασης του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη υπερπλασία προστάτη, παρατηρήθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η αυτού μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών και οι γιατροί τον συμβούλευσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε αυτή την περίοδο η αυτού μεγαλειότητα θα συνεχίσει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το ταχύτερο δυνατό.

Επέλεξε να κοινοποιήσει τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κόσμου για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο».

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ