Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: Τα χτυπήματα της γυναίκας ήταν τόσο σοβαρά, που για πάνω από 6 μήνες δεν έβλεπε κανέναν

Προβληματισμό και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αναφέρει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, για την πολύκροτη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Βόζεμπεργκ

Προβληματισμό και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αναφέρει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, για την πολύκροτη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπάλληλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Ελένη Χρονοπούλου.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Την γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει» δήλωσε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Real FM για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά» πρόσθεσε.

Κυκλοφορούσε μια φήμη…

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης (20.04.2023), μιλώντας στην εκπομπή LIVE News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον Αλέξη Γεωργούλη εδώ και καιρό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Με τον κ. Γεωργούλη δεν συμπέσαμε στις ίδιες επιτροπές. Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μια φήμη για μία καταγγελία, όχι την πολύ σοβαρή της κοπέλας που γνωρίζουμε, για βιασμό και κακοποίηση», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, οι καταγγελίες των συνεργατών των ευρωβουλευτών, γίνονται σε ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και μέχρι να οδηγηθούν σε Επιτροπή, παραμένουν μυστικές. «Η καταγγελία που ξέρουμε, δεν πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο, πήγε κατευθείαν στη βελγική δικαιοσύνη», εξήγησε η κ. Βόζεμπεργκ.

Πηγή: newsit.gr