ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχια«Βούλιαξαν» οι πλαζ της Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Βούλιαξαν» οι πλαζ της Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Βούλιαξαν» οι πλαζ της Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βούλιαξαν» σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου, οι πλαζ της ευρύτερης περιοχής της Αμφιλοχίας καθώς εκατοντάδες λουόμενοι τις επέλεξαν για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση.

Π​ρόκειται για μία εικόνα που θα ήθελαν να βλέπουν πιο συχνά οι ντόπιοι οι οποίοι με πολύ μεράκι και κόπο έχουν συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να διαμορφώσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον που θα μπορεί να υποδεχθεί τουρίστες και θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Στη μεγάλη επισκεψιμότητα που σημειώθηκε σήμερα, όπως και άλλες μέρες του φετινού καλοκαιριού, έχουν συμβάλει τα πεντακάθαρα νερά του Αμβρακικού. Τα ίδια νερά μάλιστα προσφέρονται και για «θαλασσοθεραπεία», λόγω της θερμοκρασίας τους.

Ένας ακόμη λόγος που έχει συμβάλει στο να αποτελέσει η ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας την 1η επιλογή αρκετών πολιτών, κατοίκων των γύρω πόλεων και όχι μόνο, είναι η προσβασημότητά της, με εύκολη είσοδο και έξοδο προς κάθε κατεύθυνση. Σε αυτό συνέβαλαν τα τελευταία χρόνια και οι ασφαλτικές εργασίες στο Περιφερειακό οδικό δίκτυο.

Ειδική αναφορά όμως πρέπει να γίνει στις επενδύσεις των ντόπιων επαγγελματιών που με πολύ μεράκι έχουν δημιουργήσει τις εγκαταστάσεις στις οποίες μπορείς οποιοσδήποτε να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να απολαύσει το μπάνιο του, συνοδευόμενο από ένα δροσιστικό ρόφημα ή ακόμη και ένα γευστικό γεύμα μετά από τις βουτιές του.

Άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια έχει αξιοποιηθεί η ανατολική πλαζ Αμφιλοχίας και από τη φετινή χρονιά αξιοποιείται και η δυτική πλαζ. Σημειώνεται επίσης ότι αρκετός κόσμος επιλέγει και τη γειτονική Μπούκα, χάρη στην σημαντική προσπάθεια των ντόπιων επαγγελματιών, ενώ ανάλογη εικόνα επικρατεί και στο Σπάρτο επίσης χάρη στη σημαντική προσπάθεια των ιδιωτών.

Δείτε φωτογραφίες του karvasaras.gr:

Μικρή φωτιά δίπλα απο το ΣΕΑ Ευηνοχωρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr