ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτο «Βουλή ΤV» Παπαναστασίου, Κωνσταντόπουλος και ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι

Στο «Βουλή ΤV» Παπαναστασίου, Κωνσταντόπουλος και ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι

Στο «Βουλή ΤV» Παπαναστασίου, Κωνσταντόπουλος και ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι

Στο «Βουλή ΤV» Παπαναστασίου, Κωνσταντόπουλος και ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι

Στην εκπομπή «@αυτοδιοίκηση» του καναλιού της Βουλής ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχε επίσης και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Και έτσι μοιραία η εκπομπή υπήρχε αρκετό χρώμα Αιτωλοακαρνανίας.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων ο Γιώργος Παπαναστασίου έβαλε στη συζήτηση πολλά θέματα που απασχολούν συνολικά την αυτοδιοίκηση και τους πόρους της αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο ιδιαίτερη μνεία έγινε, τόσο από το δήμαρχο, όσο και από το βουλευτή, που έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση, στο ζήτημα των υποδομών και του δρόμου Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία, που έχει βρεθεί στην επικαιρότητα.

Μακάρι βέβαια με το θέμα αυτό να είχε ασχοληθεί σοβαρά και το αρμόδιο Υπουργείο, απαντώντας τουλάχιστον και στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής.

Αλλά, δυστυχώς εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι Αγγλία που οι υπουργοί παραιτούνται, επειδή καθυστέρησαν να πάνε μισή ώρα στη βουλή για να απαντήσουν σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις.

Εδώ οι υπουργοί μπορούν να αφήνουν δεκάδες – εκατοντάδες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αναπάντητες και να μην τρέχει τίποτα.

Ας παρηγορούμεθα τουλάχιστον που το κανάλι της Βουλής δίνει ενίοτε το βήμα να εκφραστούν δημόσια οι προβληματισμοί των τοπικών κοινωνιών.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το Μεσολόγγι χωρίς το Αγρίνιο δεν μπορεί…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr