ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΑνοίγει νωρίτερα η Βουλή μετά τις παρακολουθήσεις – Η απάντηση της Κυβέρνησης στο αίτημα Τσίπρα

Ανοίγει νωρίτερα η Βουλή μετά τις παρακολουθήσεις – Η απάντηση της Κυβέρνησης στο αίτημα Τσίπρα

Ανοίγει νωρίτερα η Βουλή μετά τις παρακολουθήσεις – Η απάντηση της Κυβέρνησης στο αίτημα Τσίπρα

Άμεση ήταν η απάντηση της Κυβέρνησης στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για να ανοίξει άμεσα η Βουλή λόγω των παρακολουθήσεων. Με ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, κάνει γνωστό ότι η Βουλή θα ανοίξει νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, η Βουλή θα ανοίξει τη Δευτέρα στις 22 Αυγούστου, ενώ κανονικά ήταν να ανοίξει 31 Αυγούστου. Δηλαδή σχεδόν 10 ημέρες νωρίτερα.

Το άνοιγμα έρχεται μετά την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για να ανοίξει άμεσα η Βουλή για να συζητηθούν οι παρακολουθήσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην επιστολή του έκανε λόγο για άμεσο άνοιγμα.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:
«Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.»

dikaiologitika.gr

Δυτική Ελλάδα: 1.491 παραβάσεις σε ταχογράφους φορτηγών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ