ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΒόνιτσα: Εθελοντική δράση από νέους του προγράμματος Generation Europe (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βόνιτσα: Εθελοντική δράση από νέους του προγράμματος Generation Europe (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βόνιτσα: Εθελοντική δράση από νέους του προγράμματος Generation Europe (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στον καθαρισμό της παραλίας Σάλτινης στη Βόνιτσα, προχώρησαν σήμερα εθελοντικά έφηβοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Generation Europe.

Οι εθελοντές καθάρισαν την παραλία, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν την απουσία ανακύκλωσης των απορριμμάτων και να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση της περιοχής για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Στο τέλος της δράσης η οικονομολόγος Δέσποινα Μακρή, σύμβουλος και συντονίστρια των νέων, ανάρτησε φωτογραφίες, τονίζοντας:

“Δημιουργώντας ενεργούς πολίτες. Η Βόνιτσα είναι μια από τις 30 πόλεις της Ευρώπης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Generation Europe, στα πλαίσια του οποίου ομάδες εφήβων δημιουργούν τοπικές δράσεις προσπαθώντας να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής όλων.
Στη Βόνιτσα τα παιδιά αποφάσισαν να αναδείξουν την απουσία ανακύκλωσης των απορριμμάτων και να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση της περιοχής για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. Σήμερα καθαρίσαμε εθελοντικά τη Σάλτινη και είναι απίστευτο πόσα ήταν τα σκουπίδια!”

6ο αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr