ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠεριβαλλονΒόνιτσα: Έργο ύψους 700.000 ευρώ για την αναβάθμιση της λιμνοθάλασσας Μυρταρίου – Ορίστηκε ανάδοχος

Βόνιτσα: Έργο ύψους 700.000 ευρώ για την αναβάθμιση της λιμνοθάλασσας Μυρταρίου – Ορίστηκε ανάδοχος

Βόνιτσα: Έργο ύψους 700.000 ευρώ για την αναβάθμιση της λιμνοθάλασσας Μυρταρίου – Ορίστηκε ανάδοχος

Την έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιεία το έργο με τίτλο: “Έργα αναβάθμισης υδάτινου συστήματος λιμνοθάλασσα Μυρταρίου Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας”, προϋπολογισμού 710.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ημέρες ορίστηκε και ο ανάδοχος του έργου. Πρόκειται για την εταιρία ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ.

Στο έργο περιλαμβάνονται μια σειρά ζωτικές περιβαλλοντικού-αλιευτικού χαρακτήρα αλλά και παρεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης των αλιευτικών υποδομών που βρίσκονται στην χερσαία έκταση στην παρακείμενη του κάστρου περιοχή.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η κατασκευή ξύλινων γεφυρών στην περιοχή της Χώρας, δημιουργία ξύλινων μονοπατιών καθώς και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις που θα κάνουν  ακόμη πιο όμορφη την περιοχή της Χώρας.

“Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας πέτυχε την ένταξη του έργου αυτού σε αντίθεση με πολύ ισχυρότερους Δημοσίους Φορείς οι προτάσεις των οποίων αναμένουν την επόμενη προγραμματική Περίοδο.

Με την επιμονή μας και την αδιάλειπτη εργασία μας καταφέρνουμε και παίρνουμε έργα για τον τόπο μας, έργα πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να εντάσσουμε τον Δήμο μας σε προγράμματα και να παίρνουμε νέα έργα που θα φέρουν την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη”, τονίζονται στη σχετική ανακοίνωση.

Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου – Γ. Καρβέλης: Διεύρυνση του ωραρίου για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων (video)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ