ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΒόνιτσα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των ερευνών για την 61χρονη – «Aντίπαλος» ο καιρός

Βόνιτσα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των ερευνών για την 61χρονη – «Aντίπαλος» ο καιρός

Βόνιτσα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των ερευνών για την 61χρονη – «Aντίπαλος» ο καιρός

Νωρίτερα διακόπηκαν χθες τις απογευματινές ώρες οι έρευνες του Λιμενικού στον Αμβρακικό για την ανεύρεση της 61χρονης που εξαφανίστηκε στη Βόνιτσα.

Σ​ύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr η ισχυρή βροχόπτωση στον Αμβρακικό και τα δυνατά μποφόρ δεν επέτρεψαν να συνεχιστούν οι έρευνες στη θάλασσα μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η Αστυνομία που έχει αναλάβει επισήμως την προανάκριση για την εξαφάνιση, ζήτησε και σήμερα, για τέταρτη μέρα, την συνδρομή του Λιμενικού στις έρευνες, όμως σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, αναμένεται να χαλάσει ξανά ο καιρός το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν συμπληρωθεί οι τρεις μέρες κατά τις οποίες κρίνεται αναγκαία η συνδρομή του Λιμενικού σε συνεχής έρευνες και αν δεν ζητηθεί εκ νέου από την Αστυνομία, τότε από την πλευρά του το Λιμενικό θα συμμετάσχει σε αυτές από αύριο μόνο με τη μορφή τακτικών περιπολιών στον Αμβρακικό.

Πάντως εκτός από τον καιρό που δεν βοηθά τις αναζητήσεις, αυτές συνεχίζονται και στην ξηρά. Άλλωστε δεν είναι βέβαιο ότι η γυναίκα βρίσκεται στη θάλασσα. Οι αναζητήσεις επικεντρώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή λόγω των ρούχων της 61χρονης που βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στη Βόνιτσα, από όπου φέρεται να βούτηξε.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr