ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΒόνιτσα: Αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεοδωράκη Γρίβα την 1η Οκτωβρίου

Βόνιτσα: Αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεοδωράκη Γρίβα την 1η Οκτωβρίου

Βόνιτσα: Αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεοδωράκη Γρίβα την 1η Οκτωβρίου

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας στο πλαίσια των επετειακών πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διοργανώνει εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεοδωράκη Γρίβα στην πλατεία της Βόνιτσας.

Όπως ανακοινώθηκε, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στις 18:30 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, αποκαλυπτήρια της προτομής και ομιλία για τη ζωή και τη δράση του στρατάρχη Θεοδωράκη Γρίβα. Επίσης θα παρουσιαστεί και η έκθεση ζωγραφικής μαθητών του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας που ζωγράφισαν σημαίες και λάβαρα της Επανάστασης.

Την αφήγηση της δράσης και της ζωής του Θεοδωράκη Γρίβα θα κάνει ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Δημήτριος Βερύκιος και τελετάρχης θα είναι ο τέως διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Βόνιτσας Επαμεινώνδας Νικάκης. Την παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής θα πραγματοποιήσει η εικαστικός Σπυριδούλα Ζερβούλη.

Το έργο φιλοτέχνησε ο Αγρινιώτης γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο σταμάτησε σε …δέντρο!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ