ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΒόνιτσα: Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα λόγω συγχωνεύσεων – “Να καλυφθούν τα κενά εκπαιδευτικών” ζητά ο Δήμος

Βόνιτσα: Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα λόγω συγχωνεύσεων – “Να καλυφθούν τα κενά εκπαιδευτικών” ζητά ο Δήμος

Βόνιτσα: Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα λόγω συγχωνεύσεων – “Να καλυφθούν τα κενά εκπαιδευτικών” ζητά ο Δήμος

Απαράδεκτη από εκπαιδευτικής, παιδαγωγικής και υγειονομικής άποψης χαρακτηρίζει την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου για συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία της Βόνιτσας ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας.

Με αφορμή το ζήτημα που έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμος τονίζει ότι “αυτές οι τακτικές δύο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους δεν προάγουν την εκπαίδευση. Δημιουργούν παρά λύνουν προβλήματα”.

“Ο Δήμος είναι στο πλευρό των γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας και του Ειδικού Δημοτικού και νηπιαγωγείου. Ζήτα άμεσα να καλυφθούν τα κενά των εκπαιδευτικών που παρουσιάστηκαν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Σε μία εποχή μάλιστα που η Πανδημία παραμένει σε εξέλιξη και μαζί της η ανάγκη να μειώνονται οι συνθήκες συνωστισμού, δεν είναι δυνατόν να γίνονται συγχωνεύσεις τμημάτων. Πρέπει άμεσα να γίνει η Γ’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών για την κάλυψη όλων των αναγκών, σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Αγρίνιο: Δράση του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας στο Κοινωνικό Ιατρείο – Πώς μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο του μαστού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr