ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΒόμβα του δακρυσμένου Τριαντάφυλλου στο Survivor: «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω» (vid)

Βόμβα του δακρυσμένου Τριαντάφυλλου στο Survivor: «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω» (vid)

Βόμβα του δακρυσμένου Τριαντάφυλλου στο Survivor: «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω» (vid)

Με δάκρυα στα μάτια ο Τριαντάφυλλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Survivor.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης, αφήνει ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος βλέποντας το trailer του ΣΚΑΙ.

Το σκηνικό αυτό λαμβάνει χώρο στο τρίτο μέρος του video που δείχνει τι έγινε στο συμβούλιου του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να του λέει: «Τριαντάφυλλε σε ακούω λίγο συγκινημένο», με τον γνωστό τραγουδιστή να του απαντά: «Θέλω πάρα πολύ να βοηθάω τα παιδιά και δεν μπορώ να τα βοηθήσω. Είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ. Είμαι 42 χρονών. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», έχοντας δάκρυα στα μάτια.

Νωρίτερα, φαίνεται ο Τζέιμς Καφετζής να έχει καλέσει συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας του και να τους λέει: «Λοιπόν παιδιά σας φωνάξαμε εδώ και δεν φωνάξαμε την Μαριαλένα γιατί ότι και αν πούμε εδώ θα πάει να το πει στον Σάκη», με το πλάνο στη συνέχεια να πηγαίνει στην Μαριαλένα: «Αισθάνομαι απομονωμένη. Είμαι με άτομα που μπορεί να μην με συμπαθούν. Θέλω να ηρεμίσουν τα πράγματα και ξέρω οτι αυτό θα λήξει μόνο αν φύγει ο Τζέιμς».

Μάλιστα αμέσως μετά φαίνεται να είναι με τον Τριαντάφυλλο, τον Παππά και τον Σάκη, με τον Άλεξ να ακούγεται να ρωτάει τι θα γίνει με την «Μπλε» ομάδα αν κερδίσουν εκείνοι και την Μαριαλένα να προθυμοποιείται να του πει…

Πηγή/Φωτογραφία:gazzetta.gr

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Συμμαχίες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr