ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΒόλος: Πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ

Βόλος: Πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ

Βόλος: Πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ

Oι δύο νεαροί είχαν σκοπό να πλημμυρίσουν την τοπική αγορά κίβδηλο χρήμα αλλά τους χάλασαν τα σχέδια οι αστυνομικοί – Διασκέδαζαν και έκαναν αγορές σε καταστήματα στο Βόλο πληρώνοντας με… φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ και εισέπρατταν τα ρέστα σε γνήσια δύο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι είχαν σκοπό να πλημμυρίσουν την τοπική αγορά κίβδηλο χρήμα αλλά τους χάλασαν τα σχέδια οι αστυνομικοί.

Μετά από καταγγελία που δέχθηκαν ότι οι δράστες αποπειράθηκαν να αγοράσουν καφέ με πλαστό χαρτονόμισμα από ένα κατάστημα της πόλης, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τους δυο παραχαράκτες ηλικίας 22 και 23 χρόνων το απόγευμα της Κυριακής, τους ακινητοποίησαν και στην κατοχή τους, καθώς και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός το οποίο κατασχέθηκε, βρήκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ υποτιθέμενης αξίας 1.450 ευρώ και 1.040 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα από τα ρέστα.

Όπως προέκυψε, είχαν πληρώσει και το βράδυ του Σαββάτου με “μαϊμού” χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε δύο καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων παρέδωσαν στις αρχές τα “πέτσινα” τραπεζογραμμάτια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εντοπίσει και άλλα θύματα και να εξακριβώσει πόσα πλαστά χαρτονομίσματα διοχέτευσαν στην αγορά.

Πηγή: protothema.gr

Μυτιλήνη: Επίθεση 14χρονου σε 31χρονη προκειμένου να την ακινητοποιήσει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ