ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΒόλος: Μπέος για κορονοπάρτι και lockdown – «Γίνεται το έλα να δεις γιατί κουράστηκε ο κοσμάκης» (video)

Βόλος: Μπέος για κορονοπάρτι και lockdown – «Γίνεται το έλα να δεις γιατί κουράστηκε ο κοσμάκης» (video)

Βόλος: Μπέος για κορονοπάρτι και lockdown – «Γίνεται το έλα να δεις γιατί κουράστηκε ο κοσμάκης» (video)

Την άποψη οτι πρέπει να ανοίξει άμεσα η εστίαση, διότι ο κόσμος κουράστηκε από τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας, εξέφρασε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εικόνες συνωστισμού στα κορονοπάρτι που διοργανώνονται τα βράδια σε κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης…

«Κούρασαν τα μέτρα. Πιο σωστά αντιμετωπίζεται το θέμα με το να ανοίξουν τα καφέ και να κρατήσουν αποστάσεις. Στην παραλία γίνεται το έλα να δεις, λες και γίνεται συναυλία. Να ανοίξουν τα μαγαζιά, τώρα που ανοίγει ο καιρός, με κάποιες αποστάσεις.

Αυξάνεται και η ανοσία με τους εμβολιασμούς και μειώνονται οι κίνδυνοι. 14 μήνες πως θα κρατήσεις τον άλλον μέσα στο σπίτι. Πρέπει να δοθεί μία λύση. Τα πήγαμε πολύ καλά μέχρι ένα σημείο στην Ελλάδα. Κάπου στη μέση ξεφύγαμε για πολλούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος και συμπλήρωσε:

«Κουράστηκε ο κοσμάκης. Συνέχεια λέμε για την άλλη εβδομάδα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του». Δείτε το βίντεο του thenewspaper.gr…

Πηγή:newsit.gr
Φωτογραφία:protothema.gr

Αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα – Τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ το 2021

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr