ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΒόλος: Μητέρα θέλει να κλείσει την κόρη στο ψυχιατρείο επειδή «τραγουδάει δυνατά»

Βόλος: Μητέρα θέλει να κλείσει την κόρη στο ψυχιατρείο επειδή «τραγουδάει δυνατά»

Βόλος: Μητέρα θέλει να κλείσει την κόρη στο ψυχιατρείο επειδή «τραγουδάει δυνατά»

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης στον Βόλο για τη διαμάχη που έχουν μία 70χρονη γυναίκα με τη 48χρονη κόρη της. Ο λόγος της αντιπαράθεσης είναι ότι η δεύτερη φέρεται να τραγουδάει δυνατά και ενοχλεί την ίδια και τη γειτονιά!

Η 48χρονη από τον Βόλο έχει ανοιχτή στη διαπασών τη μουσική την ώρα που έκανε καθαριότητα και τραγουδούσε «Είμαι θεά αποθεώστε με»… Θέλει να λάβει μέρος στο «Fame Story» και εξασκείται, μάλλον, υπερβολικά.

Mην αντέχοντας άλλο τις υψηλές νότες της κόρης, η 70χρονη – αναφέρει το magnesianews.gr – κατέθεσε αίτημα ακούσιας νοσηλείας της 48χρονης. Έτσι, λοιπόν, αστυνομικοί τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι ψυχίατροι διέκριναν μία «παρέκκλιση», καθώς διαπίστωσαν ότι απλώς δεν παίρνει τα φάρμακά της και αποφάνθηκαν ότι η κόρη δεν πρέπει να νοσηλευτεί.

Μετά από νέα κλήση της 70χρονης, άνδρες της ΕΛΑΣ μετέφεραν ξανά τη 48χρονη στο Τμήμα. Μετά από λίγη ώρα κατέφτασε και η ηλικιωμένη που ζητούσε να πάνε την κόρη της σε ψυχιατρείο, λέγοντας ότι δεν τη θέλει στο σπίτι!

Μάλιστα, η 70χρονη κατέθεσε και μήνυση κατά της κόρης της…

Την Τρίτη (06.09.2022), η 48χρονη εμφανίστηκε με «κλειστή» από το δυνατό τραγούδι φωνή στην εισαγγελία Βόλου, που καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει.

Πηγή: newsit.gr

Μεσολόγγι: Έβαλαν στο… μάτι ανταλλακτικά αξίας 15.000 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ