ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΒόλος: Φίδι πετάχτηκε στο καντράν αυτοκινήτου την ώρα που ήταν εν κινήσει – Στιγμές πανικού για το ζευγάρι που επέβαινε στο όχημα!

Βόλος: Φίδι πετάχτηκε στο καντράν αυτοκινήτου την ώρα που ήταν εν κινήσει – Στιγμές πανικού για το ζευγάρι που επέβαινε στο όχημα!

Βόλος: Φίδι πετάχτηκε στο καντράν αυτοκινήτου την ώρα που ήταν εν κινήσει – Στιγμές πανικού για το ζευγάρι που επέβαινε στο όχημα!

Λαχτάρισε χθες το απόγευμα (20-08-2021) ένα ζευγάρι Βολιωτών. Ενώ κινούταν με ΙΧ στην οδό Αναπαύσεως παρουσιάστηκε ένα φίδι μήκους 20 εκατοστών στο καντράν του αυτοκινήτου. Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Ο οδηγός ευτυχώς πρόλαβε και το έπιασε με τη βοήθεια της συζύγου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:00 και εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο πυροσβεστικό όχημα. Το αναστατωμένο ζευγάρι κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Οι πυροσβέστες πήραν το φίδι και το απομάκρυναν. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το ερπετό πρέπει να ήταν δεντρογαλιά, η οποία δεν έχει δηλητήριο.

Όμως και μόνο ο τρόμος που προκάλεσε έφθανε, καθώς θα μπορούσε να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, αφού το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και όχι ακινητοποιημένο. Δεν ήταν όμως, και το μόνο περιστατικό με φίδι στο οποίο κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Οι προαναφερόμενοι πυροσβέστες που έπεσαν πάνω στο ΙΧ με το φίδι, μόλις είχαν αποχωρήσει από σπίτι στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκονταν για τον ίδιο λόγο. Ενα κοριτσάκι 7,5 ετών είχε δει ένα -μεγάλο αυτή τη φορά- ερπετό στην αυλή του σπιτιού του. Έκλαιγε και έλεγε: «Φίδι, φίδι!».

Η μητέρα του που έτρεξε άμεσα να δει τι συμβαίνει το είδε να βγαίνει από την πόρτα της αυλής και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, καθώς πρόκειται για κατοικημένη περιοχή. Οι πυροσβέστες άρχισαν άμεσα τις έρευνες όμως, τελικά δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν και τελικά αποχώρησαν άπρακτοι.

patrisnews.com

Σέρρες: Τρεις γιατροί παραιτήθηκαν από το νοσοκομείο για να μην εμβολιαστούν

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr