ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΒόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της μηχανής που σκότωσε το βρέφος

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της μηχανής που σκότωσε το βρέφος

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της μηχανής που σκότωσε το βρέφος

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο, όπως πληροφορείται το protothema.gr.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις , η υπόθεση περνά πλέον σε άλλο επίπεδο καθώς ο εντοπισμός αλκοόλ αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τον οδηγό της μηχανής και τη μετέπειτα ποινική του μεταχείριση.

Την περασμένη Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου ανέφερε πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και προσπάθησε να τον αποφύγει.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος.

«Ο 33χρονος δεν έκανε ελιγμούς, κινούνταν μέσα στα όρια ταχύτητας και ο παππούς βγήκε αιφνίδια και εκτός διάβασης στο οδόστρωμα, κοντοστάθηκε και δεν αντέδρασε. Ο οδηγός της μηχανής κόρναρε αλλά ο παππούς δεν κινήθηκε» είχε δηλώσει στην ΕΡΤ τις προηγούμενες μέρες ο κ. Παπαπέτρος.

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 16χρονος από το Αγρίνιο που τραυματίστηκε με μηχανάκι – Χαμογελούν ξανά οι δικοί του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ