Βόλος: 30χρονη μητέρα έκλεβε γάλατα από αλυσίδες σούπερ–μάρκετ

Σε διάστημα πέντε ημερών έκανε τρεις κλοπές - Γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης κοινωνίας, είναι η ομολογία- εάν πράγματι είναι έτσι- μιας 30χρονης γυναίκας, που όπως αποδείχθηκε, έκλεβε γάλατα από μεγάλες αλυσίδες σουπερ –μάρκετ στον Βόλο

Γάλα

Σε διάστημα πέντε ημερών έκανε τρεις κλοπές - Γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης κοινωνίας, είναι η ομολογία- εάν πράγματι είναι έτσι- μιας 30χρονης γυναίκας, που όπως αποδείχθηκε, έκλεβε γάλατα από μεγάλες αλυσίδες σουπερ –μάρκετ στον Βόλο, γιατί δεν είχε τροφή για το βρέφος της!

Όπως δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή της, η ανέχεια την οδήγησε στις κλοπές.

Η 30χρονη, φέρεται να έκλεβε τρόφιμα και μαλακτικά και όταν ρωτήθηκε ωστόσο, γιατί είχε έφεση στα απορρυπαντικά δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γυναίκα, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών προχώρησε σε τρεις κλοπές σε αλυσίδες μάρκετ , αλλά έκρυβε στις τσάντες της μόνο γάλατα και μαλακτικά των ρούχων.

Παραδέχθηκε τις κλοπές και δήλωσε πως αναγκάστηκε να κλέψει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του παιδιού της.

Η 30χρονη, κρίθηκε ένοχη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου της επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή.

Πηγή: magnesianews.gr

Μύκονος: Πήγε σε ταβέρνα έφαγε και κλήθηκε να πληρώσει τα… χρέη του ιδιοκτήτη