Βοήθεια για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας-Συρίας παρέδωσαν μέλη του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου

Έγινε η παράδοση των τροφίμων, των ειδών πρώτων ανάγκης και του ιατροφαρμακευτικού υλικού που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας και της Συνεταιριστικής επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος Σ.Ε.ΦΑΡ. για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

voitheia-tourkia

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 έγινε η παράδοση των τροφίμων, των ειδών πρώτων ανάγκης και του ιατροφαρμακευτικού υλικού που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας και της Συνεταιριστικής επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος Σ.Ε.ΦΑΡ. για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Αγραφιώτη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας κ. Κοντοπάνο Αχιλλέα και τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος Σ.Ε.ΦΑΡ. κ. Σιάσο Γεώργιο και η παραλαβή έγινε από τον Πρόεδρο του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο κ. Μπόκα Κωνσταντίνο και τα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου τονίζεται:

"Για ακόμη μια φορά η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που μπορούμε να δείξουμε σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου σας ευχαριστεί θερμά όλους που σε αυτές τις οικονομικά δύσκολες συνθήκες σταθήκατε αρωγοί στους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας, τόσο στην Τουρκία όσο και στη Συρία.

Η συνεργασία μας με τους υπόλοιπους φορείς ήταν ικανοποιητική και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας του Συλλόγου μας.

Ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα".

Μεσολόγγι: 52χρονος υπάλληλος της Περιφέρειας, πατέρας δυο παιδιών, το θύμα του σοκαριστικού τροχαίου