ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΒοήθεια στους σεισμούς και χάρτες του Αιγαίου

Βοήθεια στους σεισμούς και χάρτες του Αιγαίου

Βοήθεια στους σεισμούς και χάρτες του Αιγαίου

Βοήθεια στους σεισμούς και χάρτες του Αιγαίου

Προχθές κυκλοφόρησε ο χάρτης του κόμματος του Ερντογάν που έγραφε “η Τουρκία μας” και είχε μέσα Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και την Θράκη ολόκληρη! Όχι την Ρόδο την ξέχασαν!

Τι πιο σύνηθες, όπως λέει και μια ψυχή… Όμως, χθες, δηλαδή μετά από αυτό το συμβάν και μετά τις δηλώσεις Τσαβούσογλου ότι έχουμε κάτι νησάκια να ξεκαθαρίσουμε, ήρθαν οι βραβεύσεις σαν να μην τρέχει τίποτε! Κι εμείς τις απολαύσαμε, μάλιστα!

Όχι μόνο βράβευσε την ελληνική ομάδα έρευνας και διάσωσης ΕΜΑΚΕΚΑΒ ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής απονομής του «Κρατικού Μεταλλίου Εξαιρετικής Θυσίας» στις ομάδες διάσωσης που συνέδραμαν την Τουρκία μετά τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, στο Εθνικό Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Φάνηκε συγκινημένος κιόλας για την αμέριστη αλληλεγγύη της Ελλάδας στους σεισμούς που έπληξαν τη γειτονική χώρα και δήλωσε με νόημα: «Γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι φίλοι μας τη μαύρη ημέρα. Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του έθνους και του κράτους μου, θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για τις προσπάθειές σας στη ζώνη του σεισμού»!

Βγαίνει κανένα νόημα; Όχι, απολύτως κανένα. Ή απλά οι Τούρκοι μας “παίζουν” ή απλά ο Ερντογάν αλλού πάει ο ίδιος κι αλλού στέλνει κάποιον…σωσία, μπερδεύοντας ακόμη και τους δικούς του!

Εκτός αν ισχύει αυτό που λένε οι κακές γλώσσες, ότι του έπεσε τόσο βαρύ που είπε καλά λόγια για την Ελλάδα ώστε αρρώστησε! Το περασμένο βράδυ κόντεψε να λιποθυμήσει σε ζωντανή μετάδοση με κανάλι και σήμερα ακύρωσε κάθε συνάντηση που είχε προγραμματίσει…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Το μαγικό κόλπο της στοχοποίησης και της επιχορήγησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ