ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΒ. Λασκαράκη: Τι λέει για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της Γ. Τσιμιτσέλη

Β. Λασκαράκη: Τι λέει για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της Γ. Τσιμιτσέλη

Β. Λασκαράκη: Τι λέει για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της Γ. Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και με την συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους.

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για την επικείμενη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα σειρά του Mega.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με τη Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμία έχει τη δική της ζωή.

Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα και το παιδί της και πορεύονται με αυτό και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, για όνομα του Θεού.

dete.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν κατέβαλε διατροφή στη Χρηστίδου για τα παιδιά τους και καταδικάστηκε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ