ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΒιβή Μαδιά: Πολιτιστικό φως για την πόλη μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο – Συγχαίρει τον Ανδρέα Φούκα

Βιβή Μαδιά: Πολιτιστικό φως για την πόλη μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο – Συγχαίρει τον Ανδρέα Φούκα

Βιβή Μαδιά: Πολιτιστικό φως για την πόλη μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο – Συγχαίρει τον Ανδρέα Φούκα

Πολιτιστικό φως για την πόλη του Αγρινίου χαρακτήρισε η πρώην διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου Βιβή Μαδιά τη μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη και εκφράζει τα συγχαρητήριά της  στον διευθυντή ορχήστρας Ανδρέα Φούκα που υπήρξε μαθητής του σχολείου.

Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη, 31.05.2023, στο θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς», παρουσιάστηκε για το κοινό του Αγρινίου, μουσική Παράσταση με αξιόλογους καλλιτέχνες και χορωδία.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την εκδήλωση αυτή, που αποτέλεσε φως πολιτιστικό για την πόλη μας. Η άψογη οργάνωσή της, η δοτική διάθεση των καλλιτεχνών, η προσέλευση του κόσμου, το υπέροχο κοινό, δημιούργησαν μια ψυχική ανάταση και μια πνευματική ευφορία, ανακινώντας συναισθήματα και αφυπνίζοντας μνήμες.

Ιδιαίτερα όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον κ. Ανδρέα Φούκα, τον διευθυντή της ορχήστρας και μαέστρο της εκδήλωσης. Ένιωσα ιδιαίτερα περήφανη για το γεγονός ότι υπήρξε μαθητής μας στο Μουσικό Σχολείο Αγρίνιού επί έξι χρόνια με άριστο ήθος, αγάπη για τη μουσική, αξιοθαύμαστο ταλέντο και πρόθυμη εργατικότητα.

Ο δάσκαλος όταν βλέπει τους μαθητές του να προκόβουν αισθάνεται ιδιαίτερη ευχαρίστηση, πληρότητα και ανταμοιβή των κόπων του.

Αγαπημένε μου Αντρέα, σ΄ ευχαριστούμε που αγαλλίασες την ψυχή μας για ένα δίωρο, σ΄ ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έδωσες και σου ευχόμαστε να προχωράς τη ζωή σου με επιτυχίες, εργατικότητα σύνεση και ταπεινότητα. Σου αξίζει κάθε καλό.

Με αγάπη απέραντη

Βιβή Μαδιά

Πρώην Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Αγρίνιο: Tο θεατρικό έργο «Μια φορά στις 15…» στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 7 και 8 Ιουνίου από τη ΓΕΑ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ