ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαViral το βίντεο με κολόνα φωτισμού που περνά μέσα από… μπαλκόνι στην Ξάνθη

Viral το βίντεο με κολόνα φωτισμού που περνά μέσα από… μπαλκόνι στην Ξάνθη

Viral το βίντεο με κολόνα φωτισμού που περνά μέσα από… μπαλκόνι στην Ξάνθη

Τα πτυχία τους πρέπει να… σκίσουν οι πολιτικοί μηχανικοί αντικρίζοντας το μοναδικό αυτό θέαμα, μια κολόνα φωτισμού να διαπερνάει ένα μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Ξάνθη.

Το αξιοπερίεργο αυτό αρχιτεκτονικά γεγονός εντόπισε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Ειρήνη Τσακίρη και το παρουσίασε στην εκπομπή «Συνδέσεις». Σ’ ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη υπάρχει μία τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

«Η κολόνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

 

“Πάρτι” στα social media

«Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο στα social media ανέφερε στις «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει… δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

 

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Νέα “βουτιά” από το κατάστρωμα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ