ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΒιολογικά αδέρφια υιοθετήθηκαν κατά…τύχη από την ίδια γυναίκα!

Βιολογικά αδέρφια υιοθετήθηκαν κατά…τύχη από την ίδια γυναίκα!

Βιολογικά αδέρφια υιοθετήθηκαν κατά…τύχη από την ίδια γυναίκα!

Η υιοθέτηση ενός παιδιού δεν είναι μια εύκολη απόφαση, ωστόσο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να ξεκινήσουν μια οικογένεια και για όλα τα μικρά παιδιά που για λόγους εξωτερικούς τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους.

Η Katie Prince, ονειρεύτηκε να γίνει μητέρα, δυστυχώς αφού χώρισε από τον σύζυγό της, έλαβε την είδηση ​​ότι είχε προβλήματα γονιμότητας, γεγονός που καθιστούσε δύσκολο το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, η Katie δεν παραιτήθηκε και έκανε χρήση της μεθόδου υιοθεσίας για να δώσει σε ένα μικρό αγόρι όλη την αγάπη που μπορούσε, και έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Κολοράντο.

Το 2016 ένα τοπικό νοσοκομείο ενημέρωσε την Katie ότι έλαβε ένα νεογέννητο και ότι ήταν εφικτό γι’ αυτήν να τον υιοθετήσει. Όταν η Κέιτι τον κράτησε στην αγκαλιά της, ήξερε ότι έπρεπε να τον φροντίσει και έτσι άρχισε η διαδικασία υιοθεσίας του μικρού αγοριού που ονομάστηκε Grayson.

Η Katie χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να γίνει η νόμιμη μητέρα του Grayson, καθώς η επιμέλεια κρατήθηκε από τους βιολογικούς γονείς της. Ευτυχώς, με την καλή φροντίδα που είχε δώσει η Katie στον Grayson, ο δικαστής της χορήγησε την επίσημη γονική εξουσία και δημιουργήθηκε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όλα  πήγαιναν υπέροχα στο σπίτι και η Katie άρχιζε να σκέφτεται να υιοθετήσει ένα άλλο μωρό. Ήταν εκεί που η ζωή της άλλαξε αμέσως ξανά.

Μια μέρα η Κέιτι έλαβε κλήση από το ίδιο νοσοκομείο όπου είχε εγκαταλειφθεί ο Grayson. Σε αυτή την πρόσκληση, ο κοινωνικός λειτουργός της πληροφόρησε ότι ένα νεογέννητο είχε εγκαταλειφθεί για άλλη μια φορά στις εγκαταστάσεις και ότι η Katie θεώρησε ότι θα μπορούσε να το φροντίσει.

Η Katie δεν ήξερε τι να κάνει, επειδή η κλήση ήταν πολύ απροσδόκητη, έτσι άρχισε να καλεί την οικογένεια και τους φίλους της για καθοδήγηση. Εντούτοις, μέσα της γνώριζε την απάντηση αφού   ήθελε να υιοθετήσει κι άλλο παιδί.

Λίγες ώρες αργότερα, η Hannah έφτασε στο σπίτι της. Την καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες και με μεγάλο ενθουσιασμό. Κρατώντας την  εκεί, συνειδητοποίησε ότι το βραχιόλι της είχε ένα μυστικό.

Το βραχιόλι έγραφε το όνομα ου γένους της βιολογικής μητέρας, το οποίο ταίριαζε με αυτό της μητέρας του Grayson. Η Katie εξεπλάγην επειδή υπήρχε μια πιθανότητα η Hannah και η Grayson να ήταν  βιολογικά αδέλφια.

Η Katie ήθελε να μάθει την αλήθεια και πήγε να ψάξει για τη βιολογική μητέρα της Hannah για να μάθει περισσότερα. Όταν την βρήκε τελικά, ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η γυναίκα είχε γεννήσει ένα ακόμα παιδί, τη  Hannah.

Εκτός από αυτό, η Katie προχώρησε σε δύο ελέγχους DNA οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι τα δύο παιδιά ήταν βιολογικά αδέλφια.

Σήμερα η Κέιτι εκτιμά απεριόριστα εκείνα τα δύο τηλεφωνήματα που της έγιναν, γνωρίζοντας ότι τα δύο μικρά αδέλφια που υπεραγαπά  θα μεγαλώσουν μαζί.

Πηγή: filoitexnisfilosofias.com

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr