ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΈνα βίντεο που κόβει την ανάσα, πάνω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, πάνω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, πάνω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Μέσα από τα “μάτια” ενός drone

Όταν καταγράφεις εικόνες από ψηλά στο νησί της Ζακύνθου, οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την ομορφιά της φύσης. Και επειδή ένα καρέ (μια φωτογραφία) είναι χίλιες λέξεις, τα πολλαπλάσιά της που αφορούν στο βίντεο, είναι σαφώς πιο ζωντανά και γλαφυρά.

Ο εικονολήπτης Χάρης Πομώνης ζει και εργάζεται αυτό τον καιρό στο νησί της Ζακύνθου, τον ελεύθερο χρόνο του ωστόσο, κάνει αυτό που αγαπά και δεν είναι άλλο, από την πρόκληση της επόμενης καλής λήψης, το μοντάζ των σκηνών που συνθέτουν την τυχαιότητα του φωτισμού, των νεφώσεων στον ουρανό και το δέσιμο θάλασσας ξηράς σε ένα σκηνικό που από μόνο του βρίσκεται στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων και ξένων τουριστών. Το διάσημο ναυάγιο από ψηλά φαντάζει από μόνο του σαν ένα νησί.

Η λήψη του παρακάτω βίντεο έγινε από υψόμετρο τουλάχιστον 100 μέτρων και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, τις όμορφες εικόνες από drone του γνωστού εικονολήπτη, φιλοξένησε με ειδική μνεία, η μεγάλη αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα airvuz.com, που προβάλλει τη δουλειά που αφιλοκερδώς κάνουν επαγγελματίες ανά τον κόσμο, προβάλλοντας της ομορφιές του τόπου τους.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
thebest.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr