ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈνα βήμα πριν το τέλος οι Πανελλαδικές – «Βουνό» τα χθεσινά θέματα της Χημείας – Τι λένε στη «Σ» μαθητές του Αγρινίου

Ένα βήμα πριν το τέλος οι Πανελλαδικές – «Βουνό» τα χθεσινά θέματα της Χημείας – Τι λένε στη «Σ» μαθητές του Αγρινίου

Ένα βήμα πριν το τέλος οι Πανελλαδικές – «Βουνό» τα χθεσινά θέματα της Χημείας – Τι λένε στη «Σ» μαθητές του Αγρινίου

Οι Πανελλήνιες οδεύουν προς το τέλος τους και σύμφωνα με τους ειδικούς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα χθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν σε μαθήματα προσανατολισμού. Ωστόσο τα θέματα της Χημείας ήταν ίσως τα δυσκολότερα της τελευταίας δεκαετίας σύμφωνα με το σχόλιο της ΟΕΦΕ.

Κλιμακούμενης δυσκολίας τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Σύμφωνα με την ΟΕΦΕ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ήταν σαφώς διατυπωμένα και κλιμακούμενης δυσκολίας.

Στα Λατινικά οι πολύ καλά προετοιμασμένοι μπορούσαν να αριστεύσουν

Για τα Λατινικά η ΟΕΦΕ σημειώνει ότι τα θέματα ήταν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όπως αναφέρεται, ένα από τα κείμενα προς μετάφραση είχε τεθεί και στις περσινές εξετάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Σιδέρης από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου τόνισε: «τα θέματα στο μάθημα των αρχών της οικονομίας ήταν εύκολα. Το Δ2 ήταν λίγο δύσκολο, αλλά ήθελε προσοχή για να το γράψεις σωστά, όπως εύκολο ήταν και το γ’ θέμα. Το πρώτο θέμα είχε σωστό λάθος, κι εκεί ήθελε επίσης προσοχή. Ένας καλά διαβασμένος μαθητής έγραψε καλά».

Η Γεωργία Στασινού από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου ανέφερε: «για κάποιον που διάβασε τα θέματα των Λατινικών ήταν εύκολα. Ήθελε προσοχή στην λεπτομέρεια».

Ο Μάριος Παπαδογιώργος από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου σχολίασε: «Στη Χημεία κάποια ήταν εύκολα και κάποια δύσκολα, έβγαιναν όμως τα περισσότερα».

Χθες ήταν η προτελευταία ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, αφού μένει μόνο η εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας  (μάθημα Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου.

Κων/νος Χονδρος για την εφημερίδα “Συνείδηση”

Σήμερα στην Καλλιθέα Παραβόλας η κηδεία του 23χρονου αυτόχειρα φοιτητή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr